A selyem paplan gyártása

 

A selyem paplan gyártása

A hernyóselyem paplan gyártása bonyolult folyamat.

A selyemágyneműben és huzatban a bársonyosan puha és luxus anyag ölelését érezteti. Az alapanyag természetesen itt is az a vékony fehérje rost amely az Ön egészségét védi. Tulajdonságai különösen közkedveltté teszik, mint hőmegtartó, szellőző, nedvesség elnyelő hatás könnyű tisztítás és karbantartás.
A selyemágynemű előállítása rendkívül bonyolult, költséges és manuális munkafolyamatok sorozata. Először forró vízben kell áztatni a bábot. Egy kis résen keresztül kifeszíteni és kivenni a bábállatot. Ezt követően a bábot egy bambusz keretre helyezni (10 db alkot egyetlen vékony réteget). Végül minden darabját az ágynemű méretére feszítik, igazítják és tömörítik. Ha rétegenként hámoznánk, megláthatnánk ezeket a könnyű meleg és puha rétegeket melyekből összeáll a 100%-ban hernyóselyem eredetű paplan.
Így készül a Sil and Silk márkájú hernyóselyem paplan, mely híres a minőségéről, lágyságáról puhaságáról és előnyös árfekvéséről. Ezen tulajdonságai azok melyek különösen kelendővé teszik a vevők köreiben.
Az általunk forgalmazott termék valódi hernyóselyemből készül.
A hernyóselyem 97% állati eredetű proteint és 8 féle aminosavat tartalmaz, ami az emberi test működéséhez szükséges. Ezáltal segíti a szív és érrendszer működését. Könnyű, lágy és kényelmes. Rendkívül jó a szellőzése, nedvszívó képessége, valamint természetes voltából adódóan nincs elektrosztatikus töltődése.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!