• Hernyóselyem pizsama, fehérnemű

    Hernyóselyem pizsama, fehérnemű

  • hernyóselyem paplan, párna

    hernyóselyem paplan, párna

  • hernyóselyem huzat

    hernyóselyem huzat

A szakemberek a selyemről

 

A szakemberek a selyemről

Milyen tapasztalatokkal rendelkezik a gyógymasszőr, a kineziológus, az orvos, a színész?

/Előző cikkünket itt olvashatja./

Ruga Zsóka gyógymasszőr és testkozmetikus tesztelte a hernyóselyem töltetű paplant. Vendégeit egy izlandi masszázs után 20 perc pihenéssel ajándékozta meg a selyempaplan alatt. A vendégek mély és pihentető alvásról számoltak be.

A hernyóselyem töltetű paplan kényelmes, puha, lágy, olyan megnyugtató, mintha anyánk hasában pihennénk. Mivel életünk egyharmadát a hálószobába töltjük, a  jó alvás elengedhetetlen.

Szombathy Gyula színész is kipróbálta a hernyóselyem töltetű paplant. A kezdeti szkeptikus hozzáállása hamar megváltozott, mert, mint mondta, a selyem töltetű paplan nagyszerű!

„Hihetetlen, de a legnagyobb nyári forróságban is kellemes hőérzetet biztosít számomra. Állítólag nem horkolok (ez hogy lehet?! ), és főleg nem érzem azt a nagy súlyt, amivel az előző paplanok terhelték az amúgy is terhelt fizikumomat.”

Dr. János Péter, a Magyarországi Kineziológusok Szövetségének elnöke több hónapig tesztelt egy hernyóselyem töltetű paplant. Szakértői véleményéből idézünk:

„1. A hernyóselyem szövet normál igénybevétel esetén mosást nem, csak napoztatást igényel hetenként-kéthetenként. A házi porban fellelhető atkák, és azok ürüléke (mely gyakori allergén az otthonokban) nem tapad meg a felületén, ezért kifejezetten ajánlható légúti megbetegedésekben szenvedőknél.

2. Más tudományos vizsgálatokból kiderült számunkra, hogy a hernyóselyem 97%-ban állati eredetű protein és nyolcféle aminosav. Ezeket az emberi szervezet is tartalmazza, ezáltal segíti a szív-és érrendszeri problémák gyógyulását, valamint antiszeptikus és antibakteriális hatása is van.

3. Mivel anyaga lágy, ezért kiválóan követi a test vonalát, szabad és könnyű érzést, és a nyugodt és kellemes pihentető alvás lehetőségét biztosítja.

E tapasztalatokat figyelembe véve a Magyarországi Kineziológusok Szövetsége használatát bárkinek jó szívvel ajánlja.”

 „Gyermekkoromban, ha fájt a torkom, édesanyám selyemsállal kötötte be. Még emlékszem kellemes, nyugtató hatására, mintha megőrizte volna az anyai kéz melegét.”  Mondta Dr. Tihanyi István orvos-természetgyógyász.

Sajnos ma már ő szorul orvos-fia segítségére. Elfáradt, kopott, reumás ízületei érzékenyen reagáltak a legenyhébb időváltozásra, fájdalmai aludni sem hagyták. Fájdalomcsillapítót és gyulladás-gátlót csak végső esetben szedett, mert gyomorégést okoztak és növelték a vérnyomását.

Néhány hete meglepve tapasztalom, hogy anyukám frissebben mozog, jár-kell a házban, mintha kicserélték volna. Sőt, az is előfordult, hogy reggel – tudni illik a munkahelyem tőszomszédságában lakik - nem várt az ablaknál állva, mert elaludt. Jót mulattam, amikor azt mondta, hogy a kínai selyempaplan gyógyította meg, amit a születésnapjára kapott. Mivel állapota tovább javult, s így a „gyógyhatás” tartósnak bizonyult, utána néztem, kutatni kezdtem az irodalomban, találok-e valamilyen feljegyzést a selyem gyógyító hatásáról."

A selyem használatának évezredes hagyománya nem csak a szépségről szól. Az egészségre jótékonyan ható tulajdonságairól írni fogunk még.

Tapasztalja meg személyesen a gyógyító selyem érintését! Jöjjön el irodánkba személyesen:

1034 Budapest, Bécsi út 120. 1/100.

Keressen minket telefonon: 06305157825

Nézzen körül webáruházunkban: www.selyemwebaruhaz.hu

/Folytatása következik/

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Megosztás

Kapcsolat

Sil and Silk Kft.

Irodánk: 

1034 Budapest, Bécsi út 120. 1/100.

Mobil: +36-30/5157-825

E-mail: info@silandsilk.hu

Nyitvatartás bármikor, előzetes telefonos egyeztetéssel.

Indulás előtt telefonáljon!

Bármikor kinyitunk, akár hét végén is, az Ön igényeinek megfelelően.

Kérem hívjon, mielőtt indulna!

A megbeszélteknek megfelelően bármikor megtekintheti, megvásárolhatja termékeinket, legyen kora reggel vagy késő délután.

Nem kivétel ez alól a szombat vagy vasárnap sem!

Hívjon bártan! Az Ön kényelme a mi küldetésünk!