• Hernyóselyem pizsama, fehérnemű

    Hernyóselyem pizsama, fehérnemű

  • hernyóselyem paplan, párna

    hernyóselyem paplan, párna

  • hernyóselyem huzat

    hernyóselyem huzat

Ásványok, színek titkai

 

Ásványok, színek titkai

Voltál már úgy, hogy megláttál egy ásványt, és pillantásodat nem tudtad levenni róla? Hogy meg kellett érinteni, megfogni, és nem elengedni? A fejedben végigfutott a gondolat, hogy az én csillagjegyemhez mi is a jó? Közben markoltad, és a belső érzéked azt mondta, fütyülök a csillagjegyekre, mert nekem ez a jó most!

Miért lehet ez? Hogy lehet, hogy egyszer vonzódsz egy ásványhoz, máskor nem? Ugyanez az eset a színekkel is, egyszer szívesen hordasz egy színt, máskor nem.

Hallottad már, hogy a színeknek és az ásványoknak a hatása befolyással bír az egészségre?

Hallottad, hogy pl. a depressziót is színekkel csökkenteni lehet? Volt már, hogy egy ásványt markolászva a zsebedben, elmúlt a félelmed, magabiztosabb lettél?

Tudtad, hogy pl. a torokgyulladást, vagy a szívpanaszokat is enyhítheted különböző ásványokkal?

Pl. a kék szín hűvös, ezért nyugtatólag hat mindenfajta izgalmi állapotban, láz, gyulladás esetén. Még az orvosok is szokták ajánlani torokgyulladásnál, hogy kék sállal (ha lehet, selyemmel) kössük be a torkunkat. A kék színű ásványok hatása hasonló.

A színek hatását tudományosan igazolták, a Bioptron lámpa terápiája is a színek jótékony hatására épül. Ez tanulható, és kiválóan alkalmazható a gyógyításban kiegészítő terápiaként.

Ugyanígy működik az ásványoknál is. Számtalan jótékony hatásuk van, s mivel működik a szervezet öngyógyító képessége, ezért ösztönösen megérzed, mi a jó neked.

Amikor mégis felteszed a kérdést, hogy mi is a csillagjegyed, és milyen kő való hozzád ennek alapján, az már az agy játéka csupán.

Az öltözködésben a ruha kiválasztásánál nagyon figyelni kell, mert rossz hangulatban olyan színt is kiválaszthatunk, ami tükrözi a hangulatunkat, és még fokozza is. A fekete pl. a depressziós hangulatot erősíti, tehát csak ritkán, és jókedélyű embereknek ajánlott.

Az ásványoknál ezzel szemben bármelyiket választjuk ösztönösen, mindenképp jótékony hatással lesz az egészségünkre, hangulatunkra.

Hallgass az első megérzésedre, és aszerint válassz! Az ösztönöd megérzi, mi az, amire a szervezetednek épp szüksége van.

Ma már ásványokból sokféle tárgyat készítenek. Nem kell megelégedned az egyszerű marokkövekkel. Széles skálája létezik a férfi, női és gyermek ékszereknek, díszeknek.

Tanácsadásadásért gyere hozzánk!

Irodánkban egyedi, kézzel készített, megtisztított ásvány ékszerek közül választhatsz, ha előre bejelentkezel. Megérezheted a vonzást közelről!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Megosztás

Kapcsolat

Sil and Silk Kft.

Irodánk: 

1034 Budapest, Bécsi út 120. 1/100.

Mobil: +36-30/5157-825

E-mail: info@silandsilk.hu

Nyitvatartás bármikor, előzetes telefonos egyeztetéssel.

Indulás előtt telefonáljon!

Bármikor kinyitunk, akár hét végén is, az Ön igényeinek megfelelően.

Kérem hívjon, mielőtt indulna!

A megbeszélteknek megfelelően bármikor megtekintheti, megvásárolhatja termékeinket, legyen kora reggel vagy késő délután.

Nem kivétel ez alól a szombat vagy vasárnap sem!

Hívjon bártan! Az Ön kényelme a mi küldetésünk!

Kiemelt termékek

Lili gyerek paplan

Lili gyerek paplan Ár: 52 500 Ft

Hernyóselyem paplanhuzat

Hernyóselyem paplanhuzat Ár: 88 200 FtEgységár: 88 200 Ft /db