Hogyan spórolhat luxussal?

 

Hogyan spórolhat luxussal?

Tudom, hogy Ön is vágyik rá.

Tudom, hogy azt hiszi, az Ön számára ez elérhetetlen. Azt hiszi, ilyesmit csak az engedhet magának, akinek nagyon sok pénze van. Lehet, hogy azt hiszi, Önnek nincs sok pénze.

De megnyugtatom, Ön téved!

Nézzük meg miért!

Mennyit költ Ön az egészségére évente? És a családja egészségére? Allergia és egyéb gyógyszerekre? Altatóra? Gyomorégés elleni gyógyszerre? És sorolhatnánk!

Ennek egy részét megspórolhatja. Hogyan?

Nyugodtabb éjszakája lesz, kevesebbet izzad éjjelente, allergiás tünetei csökkennek, jobban alszik. Mégis kevesebbet költ gyógyszerekre.

Szeretné Ön, hogy így legyen? 

Akkor egy kis matematika:

Ha az éves gyógyszeradagjára fordított összeg egy részét selyempaplanba fekteti, így ezt az összeget további években megspórolhatja. Hogy-hogy?

Bizonyára Ön már kívülről tudja, milyen kedvező hatással van az egészségre a hernyóselyem. Ön már tudja, hogy az egyetlen anyag, melyre nem mutattak ki allergiát. Hogy nyugtató hatással van a gyulladásokra, javítja az anyagcsere folyamatokat és a vérellátást. Jótékonyan hat vérkeringése, mozgásszervi és reumás panaszok esetén.

Tehát Ön nem feleslegesen költ, hanem spórol, ha hernyóselyem töltetű ágyneműt vásárol. Nem luxust, hanem egészségesebb életet vásárol magának. 

Nyugodtabb alvás-teljesebb, aktívabb élet!

Ne habozzon, spóroljon magának és családjának és legyen egészségesebb!

 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!