• Hernyóselyem pizsama, fehérnemű

    Hernyóselyem pizsama, fehérnemű

  • hernyóselyem paplan, párna

    hernyóselyem paplan, párna

  • hernyóselyem huzat

    hernyóselyem huzat

Vásárlóink a selyem ágyneműről

 

Vásárlóink a selyem ágyneműről

Amikor az eladó dicséri portékáját az teljesen természetes, hiszen azon túl, hogy el akarja adni, minden bizonnyal jó minőséget szándékozik biztosítani vevői részére.

Újdonság, ismeretlen termék esetén sokat segíthet, ha szakértők véleménye mellett a vásárlók hozzászólásait is olvashatja azokról.

Mi, akik szívünkön viseljük üzletünk sorsát, természetesen csak akkor tudjuk jó szívvel ajánlani hernyóselyem termékeinket, ha – a szemmel látható szépsége mellett - valóban jó minőségű. Rendkívül fontos számunkra, hogy Önök - a Vásárlók - elégedettek legyenek, s ne csak visszajöjjenek újabbakat beszerezni családtagjaik számára is, de ajánlják azt akár ismerőseiknek is.

Ezért nagyon nagy öröm számunkra, ha vevőink visszajeleznek, miként tette őket elégedetté, boldoggá a hernyóselyem ágynemű.

Egyik vásárlónk férje nagyon izzadékony volt, s ez sok gondot okozott a feleségének is, aki, ha kellett, éjszaka cserélt párnát a férje feje alatt, mert a párna szinte vizes volt. Ő hívott fel minket boldogan: „...amióta a hernyóselyem töltetű párnát használjuk, azóta nem csatakos a papa feje!”

Egy családban már mindenkinek vettek a nagyszülők selyempaplant és párnát. Azóta a gyerekek is viszik magukkal, akkor is, ha külföldre utaznak nyaralni.

Amikor a legkisebb gyerek egyik utazásnál elvesztette kispárnáját, a nagymama rögtön hívott bennünket, hogy beszalad hozzánk, mert a kicsi nem tud aludni a párnája nélkül.

Egy hölgy vásárolt magának hernyóselyem töltetű paplant. Jelezte, hogy a későbbiekben a férje és a gyerekek számára is fog rendelni. Javasoltam, hogy a hőérzet miatt praktikus, ha mindenki kipróbálja, mivel többféle vastagságban tartunk paplanokat.

Mikor jöttek a többit is megvásárolni, megkérdeztem mindenki kipróbálta-e.

A hölgy így válaszolt: „Egy éjszakára kölcsön adtam a férjemnek. Nem gondolja, hogy még egy éjszakát mással fogok takaródzni!”

Egyik vevőnk nagyobbik unokájának vett gyermekpárnát, s alig várta, hogy megékezzenek a baba párnák is, hogy a picinek is tudjon venni. Ugyanis a nagyobb mindenhová magával vitte, annyira megszerette.

És még egy történet: Az idős nagymama magának vett egy gyerek párnát, mert puha, és a saját kispárnája tönkrement. A tizenöt éves fiú unkája minden látogatáskor birtokba vette a nagyi kispárnáját. Így a nagymama karácsonyra vett neki is egyet. A kamasz unokája úgy örült, testvérei elől el is dugta a párnát, mert az csak az övé.

De miért szeretik meg ennyire a hernyóselyem töltetű ágyneműket, akik használják? Talán valami csoda miatt?

A csoda a hernyóselyem tulajdonságában rejlik.

A hernyóselyem antiallergén, kifejezetten taszítja a poratkákat.

Biztosítja a bőr légzését, javítja az anyagcsere folyamatokat és a vérellátást. Jótékony hatását vérkeringési, mozgásszervi és reumás panaszok esetén is hasznosíthatjuk. Gyulladáscsökkentő hatása miatt a gyulladásos betegségben szenvedőknek megnyugvást hoz. Nagy a nedvesség felvevő képessége, akár 30% nedvességet is magába szív, mégsem tűnik vizesnek. Ezért az izzadékony emberek is nyugodtabban alszanak benne.

Mindezt nem kell tudnunk, mégis jobban érezzük magunkat, ha ilyen ágyneműben alszunk.

Korábbi cikkünkben a szakemberek véleményét olvashatta el a hernyóselyem töltetű ágyneműkről.

Pozitív visszajelzéseikkel vásárlóink is gyakran megörvendeztetnek bennünket.

Gyarapítsa Ön is a hernyóselyem ágyneműk használóinak táborát, és írja meg nekünk véleményét!

Telefonáljon, bármikor kinyitunk! 

T:0630 5157 825



vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Megosztás

Kapcsolat

Sil and Silk Kft.

Irodánk: 

1034 Budapest, Bécsi út 120. 1/100.

Mobil: +36-30/5157-825

E-mail: info@silandsilk.hu

Nyitvatartás bármikor, előzetes telefonos egyeztetéssel.

Indulás előtt telefonáljon!

Bármikor kinyitunk, akár hét végén is, az Ön igényeinek megfelelően.

Kérem hívjon, mielőtt indulna!

A megbeszélteknek megfelelően bármikor megtekintheti, megvásárolhatja termékeinket, legyen kora reggel vagy késő délután.

Nem kivétel ez alól a szombat vagy vasárnap sem!

Hívjon bártan! Az Ön kényelme a mi küldetésünk!