Lili selyem paplan 1750 gramm

Lili selyem paplan 1750 gramm
Lili selyem paplan 1750 gramm
Lili selyem paplan 1750 gramm
Lili selyem paplan 1750 gramm
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: lili1750j

Antiallergén könnyű paplan hernyóselyem töltettel, angin színoldalán hernyóselyem borítással

Méret 135*200 cm
Súly: 1750 gramm
Töltet: 100% hernyóselyem
Huzat színoldal: 100% hernyóselyem
Huzat hátoldal: 100% pamut


Vackolja be magát nagyszerű, hipoallergén, tiszta hernyóselyem paplanjainkba

Kényeztesse magát és élvezze a selyem természetes előnyeit. Selyem paplanjaink egyenként kézzel készülnek, a legkiválóbb minőségű friss, hosszúszálú rostokat tartalmazó eperlepke selyméből, így biztosítva önnek a megérdemelt mindennapi luxust.
Pihenjen a selyem titkainak megnyugtató tudatával:
• A lélegző selyem meleget biztosít télen, hűvösséget és szellőzést nyáron
• Természetesen hipoallergén tulajdonságok
• Csodálatosan puha és könnyű, gyengéden követi a test vonalait

Sil And Silk selyem paplan – Télen meleg, nyáron hűvös

A kínaiak mindig is a legfinomabb kelmének tartották a selymet. Puha, meleg és pillekönnyű, természetes lélegző képessége folytán elvezeti a nedvességet és megakadályozza befülledést. A hőmérsékletnek megfelelően a selyem vagy elvezeti a hőt a testtől, vagy fogva tartja azt. Télen a nagy anyagi szálak csökkentik a hőelvezetést (hőveszteséget), de nyáron elengedik a felesleges hőt, csodálatosan hűvös kényelemben tartva önt.

Természetes antiallergén tulajdonságok

Közismert a selyem antiallergén minősége, és a házi atkákkal szembeni ellenállósága, ellenben a hagyományos paplanokkal. Ilyenformán kiváló választás az allergiára, asztmára, szénanáthára, ízületi gyulladásra vagy arcüreg-problémákra hajlamos emberek számára. Az anyag egy másik fontos előnye a szálak természetes aminosav tartalma, ami nyugtatja a bőrt, ezért ideális az ekcémától szenvedőknek.

Rendkívül lágy, könnyű és vékony

A Sil And Silk paplanok a sodratlan selyemszálak kellő méretre való szétterítésével készülnek, amely rétegeket aztán egymásra merőlegesen raknak, amíg el nem készül a kívánt tömegű hőtartó töltet. A töltet elenyésző tömege és a szálak rugalmassága biztosítja a paplan természetes testhez simulását, így megelőzve a „hideg területek” kialakulását.

Itt kezdődnek az álmok…

Választhat pamut huzatot is a tiszta selyem töltethez, vagy a legnagyobb kényelem érdekében tiszta selyem borítást álmai paplanjához…
A selyem természetes anyagi szál és a vízen kívül minden egyéb anyag felhasználása mosáshoz némely természetes előnyének elvesztéséhez vezethet.

Ár: 208 180 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!