Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#3 - Ferenc2020.09.26. 08:27

Kedves Szilvia!

Köszönjük szépen, a tegnapi napon meg is kaptuk a paplanokat. Az tegnap éjszaka már ki is lettek próbálva és nagyon jól szerepeltek :-) Se nem meleg, se nem hideg és nem izzadtunk mint a többi akár pehely, akár műszál töltetű paplannal.
Köszönjük szépen a gyors szállítást!

Üdvözlettel: Ferenc

#2 - Edit2016.03.11. 14:33

"Hogyan volt?
Egy időben nem aludtam jól. Sok gondom miatt forgolódtam. Éjszaka leizzadtam, majd fáztam, és kialvatlanul ébredtem. Gondjaim nem hagytak nyugodni se éjjel, se nappal.
Akkor találkoztam régi barátommal, Szilvivel. Elmeséltem neki, mi van velem, és nevetve azt mondta: A gondjaidat nem tudom megoldani, de a nyugodt alvásodban segíthetek!
Megmutatta a selyem ágyneműket, mindjárt vettem is tőle egy párnát, selyemhuzattal. Addig csak kendőm volt selyemből, de azt is nagyon szerettem.
Egész nap alig vártam, hogy lefeküdjek. Vajon milyen lesz ebben az új ágyneműben aludni?
Örömmel bújtam ágyba. Nem is gondoltam a gondokra, csak élveztem a selyem simogató érintését.
Mondanom se kell, végre nyugodt éjszakám volt.
Azóta is a selyempárnámmal alszom.
Ajánlom mindenkinek!"

#1 - Lázár Zsigmond2013.04.26. 17:58

Soha nem gondoltam, hogy férfi létemre el fog varázsolni ez a selyem takaró. A páromat leptem meg vele, de "sajnos" én is kipróbáltam. Mondanom sem kell, hogy vettünk még egyet!
Nem tudom mihez hasonlítani, olyan kellemes és simogató érzés. Jó meleg, de nem izzadok benne és gyakorlatilag "súlytalan". Köszönöm!