A pihenés szigete

 

A pihenés szigete

Érezze magát otthon! Nézzen be hozzánk egy pihenésre!
Irodánkban külön kialakított, hangulatos, otthont idéző relaxációs kis sarkunkban önfeledten pihenhet, közben regenerálódhat.

Hogyan jött létre az egészség sarok?


Mindig is elkötelezettjei voltunk az egészségnek. Az alternatív gyógymódok, és a megelőzés...számtalanszor hallottunk erről. De hogyan lehetséges, hogy ezt éljük? Hogyan tudjuk ezt megvalósítani a saját életünkben?
Hisz minden nap rohanunk, mint mindenki más. Nem mindig étkezünk rendszeresen, mert hát rohanunk. Mivel lehet ezt ellensúlyozni?
Megismertük az aktív magnetert, ezt a kényelmes megoldást. A gond csak az volt, hogy nem tudunk mindig nap közben haza szaladni, hogy ráfeküdjünk a magneter matracra. Mi legyen hát?

Ebből született az ötlet: Ha gyakran vagyunk az irodában, dolgozunk és elfáradunk, mi lenne, ha itt lehetne pihenni egyet, mielőtt tovább folytatjuka munkát, vagy a családhoz sietünk?

Napi 20 perc pihenés gyönyörű selyemmel hímzett képek között, kellemes zenét hallgatva ellazulunk, elfelejtjük a stresszt, megállunk a rohanásban. Mi történik ezután? A napi 20 perc aktív magneter kezelés eredményeképp kiegyensúlyozottan és kipihenten folytatjuk a napot. Türelmesek vagyunk ügyfeleinkkel és családtagjainkkal. Emésztésünk megjavult. Nagyobb a teherbíró képességünk.
Ha a felsoroltak Önnek is gondot jelentenek, és változtatni szeretne ezen, nézzen be hozzánk egy pihenésre!
Szeretettel várjuk!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!