Minden téren az egészség megőrzéséért - Aktív magneter plusz terápia

 

Földünk mágneses intenzitása az elmúlt években óriási mértékben csökkent, ami a kutatók szerint számos betegséget idézhet elő.

A szervezet egészséges működéséhez a mágnesesség nélkülözhetetlen, s mivel a Föld mágneses tere köztudottan már 500 éve egyre csökken, a szervezet mind nehezebben tudja természetes úton pótolni az elvesztett mágneses teret.

A városokban a betonépületek, utak által az ember elhatárolja magát a természettől és az élő szervezetet erősítő természetes energiáktól. Az elektromos berendezések hatására a testünket körülvevő elektroszmog megzavarhatja az élő szervezet egyensúlyát, ezáltal betegségeket idézhetnek elő.

A pulzáló mágnesterápia a Föld mágnesességét pótolva energetizálja szervezetünket, így hozzájárul a különböző betegségek megelőzéséhez és a regeneráláshoz. Klinikai vizsgálatok szerint számtalan esetben csökkenthető a gyógyszerek többsége a pulzáló mágnesterápia rendszeres alkalmazásával.

Mivel óriási hiányban szenved szerveztünk, ezért fontos mielőbb pótolni a hiányzó mágneses teret, mert előbb vagy utóbb minden embernél jelentkezni fognak a hiány-tünetek.

A tartós fáradtság, levertség, kedvetlenség általában a különböző betegségek és tünetek kialakulásának első jelei. A pulzáló mágnesterápia használatával a szervezet egy magasabb energiaszintre kerül, növekedik a teljesítőképesség, jobb lesz a közérzet, ezáltal hatékonyabban támogatva az öngyógyító folyamatokat.

Hatására javul a vérellátottság, a fájdalom csökkenthető. Tágítja az ereket, csökkenti az ízületi fájdalmakat. Oxigént juttat a vérbe, gyulladás csökkenthető, regenerálja a test sejtjeit, növeli a teljesítőképességet, javítja a közérzetet.

Látogasson el hozzánk, és regenerálódjon! Élvezze életet, legyen friss és energikus!

Próbálja ki, váltson kedvezményes bérletet!


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!